درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-01  |  2024-11-21  |  بروز شده در: 1403/09/01 - 07:44:2 FA | AR | PS | EN
رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش             دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان            امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند            واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه             افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار            علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر             امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند            ۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد            بازیکنان جوان رئال در رادار تیم های انگلیسی            خوش‌آمد گویی امیرخان متقی به سفیر جدید ازبکستان            کمک امریکا قطع شود، اوکراین شکست می‌خورد            برگزاری کنفرانس بین‌المللی، خواست پاکستان برای مهاجران افغان            روسیه کاملا حق دفاع از خود را دارد            رایزنی تلیفونی امیر کویت و ترامپ             عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در سطح بالا            






تاریخ نشر: 1392/6/8 - 11:13:02
تعداد بازدید: 3773
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

توهین دیگری از رقاصۀ مشهور، به مردم افغانستان
توهین دیگری از رقاصۀ مشهور، به مردم افغانستان

بعد از مدت‌ها سری به سایت اجتماعی فیس بوک زدم تا ببینم در دنیای مجازی که هر کسی برای خودش یک خبرنگار است و معلوماتش را برای دیگران شریک میسازد، چه خبر است؟ هر چند اکثراً خاطرۀ خوشی از دیدن مطالب کاربران این سایت مورد علاقۀ مردم ندارم، چرا که عموماً کاربران فیس بوک را به دو دسته میتوان تقسیم کرد: دستۀ اول آنهایی اند که به اصول اخلاقی و انسانی پایبند بوده و از نشر مطالب غیر اخلاقی و به دور از فرهنگ اسلامی ما خود داری میکنند. گروه و یا دستۀ دوم آنهای اند که هیچ اصول و اخلاقی را نمی شناسند و اکثراً با نام‌های مستعار فعالیت دارند، اینان یا بر اساس یک تنظیم و به صورت باندی و با هدف ضربه زدن به روان جوانان مسلمان حرکت میکنند و یا جوانای هستند که از روی هوا و هوس دست به درج مطالب غیر اخلاقی میزنند.

بدون شک کارهای دستۀ دوم به مزاج انسان‌های آزاده خوش نمی خورد، اما اکثراً مطالب نشر شدۀ دستۀ اول هم مرا رنج میدهد؛ زیرا اکثراً بیان دردها و رنج‌های جامعۀ افغانی ماست.

به هر صورت از موضوع خارج نشویم. بعد از مدتی سراغ این سایت اجتماعی رفتم که چشمم به یک ویدیو کلیپ از رقاصۀ معروف (ا-س) افتاد. به گفتۀ رسانه‌ها این رقاصه افغانی الاصل با تابعیت انگلیسی میباشد که در یکی از برنامه‌های آوازخوانی یک تلویزیون خصوصی نیز به عنوان یاور و یا داور و بعضاً گوینده ظاهر میشود. بعضی‌ها عقیده دارند که این انگلیسی تبار که اکنون زیاد به افغانستان سفر میکند، با کمک بعضی شبکه‌های تلویزیونی خصوصی، سعی دارد تا به مبارزه با فرهنگ اسلامی پرداخته و فساد تبار غرب که خود در آن غرق شده است را به جوانان کشورمان تزریق نماید.

به هر حال برای توزیح پیرامون این ویدیو کلیپ نوشته شده بود، از کودکی تا جوانی، از جوانی تا پیری، از پیری تا به کی؟

با وسواس ویدیو را بازکردم تا ببینم موضوع چه است؟ اما صحنه‌های دلخراشی را دیدم. صحنه‌های که نشان میداد این رقاصۀ عیاش توانسته است بعضی‌ها را فریب دهد! ویدیو نشان میداد که این رقاصه مثل همیشه به صورت نیمه برهنه مصروف آواز خوانی، و یا به خیال خام خودش مصروف هنرنمائی است، برای عده‌ای از افغانانی که گویا در اروپا زندگی میکردند و کنسرت در آنجا برگزار شده بود. صحنۀ دلخراش دیگر این ویدیو و موضوع اصلی این بود که یک پیرمرد افغان، روی جایگاه رفته و با این رقاصۀ معروف مصروف رقصیدن بود. و تا آخر خواندن با ژست‌ها و درآوردن شکلک‌های مختلف که گویا برایش میگویند رقص! برای مردم نمایش اجرا میکرد. و در آخر هم رد وبدل بغل و ماچ بین این پیر مرد و رقاصه چیزی نمانده بود به فلم‌های‌هالیودی و بالیودی نیمه سکسی تبدیل شود.

بعد از این اعمال غیر اخلاقی، رقاصه با بیخردی و بیعزتی تمام خطاب به حاضرین گفت‌ای کاش در افغانستان هم همینطوری میبود، همه چیز نرمال (عادی) میبود! شاید منظورش از بوسیدن زنان و مردان در سر سرک بود؟! و شاید هم آرزوی بغل کشی در پارک شهرنو را دارد؟! این رقاصۀ مشهور که میرود تا جوانان زیادی را به لجنزار شهوت گرفتار نماید، در این ویدیو ادامه داد، اما نیست، حیف است، زندگی مردم ناق(ناحق) است، زندگی امروز است، آدم باید خوش باشد.

بلی اینها سخنان یک رقاصۀ بیعزت و بیخردی بود که که گویا هیچ چیزی از دین نمی فهمید و یا اگر هم میفهمید به خواست اربابانش، خودش را برای دو روز زندگی در این دنیای فانی به نفهمی زده است.

پیام‌های مردم راجع به این ویدیو زیاد بود و متفاوت، بعضی‌ها خوششان آمده بود، بعضی‌ها بیتفاوت بودند عده‌ای هم به آدرس این رقاصه و آن مردی از خود بیخود شده، لعن و نفرین میفرستادند. در این میان یک پیام جالب بود که در آن آمده بود: (این رقاصه میگه زنگی امروز است باید خوش بود. اما قرآن میفرماید، عذاب آخرت شدید و خوفناک است. آیا زندگی دو روزۀ این دنیا را به زندگی ابدی ترجیح دهیم؟)

با کشیدن آهی فیس بوک را بستم، شاید تا مدتی زیادی دیگر نتوانم جرأت کنم که به سراغ این سایت اجتماعی بروم.

اما افسوس بیشتر من به حال مدیران بعضی تلویزیونهای خصوصی است که خود را مسلمان میدانند، ولی این رقاصه‌ها را از پردۀ تلویزیون خود به نمایش میگذارند! پس کجا رفت غیرت افغانی؟ غیرت افغانی که تنها اعضای خانواده، مادر همسر، دختر و یا خواهر خود را ناموس نمی دانست، در غیرت افغانی تمام زنان و دختران این کشور به دیدۀ ناموس پنداشته میشد. بزرگان میگویند، در این مملکت ناموس از چنان جایگاهی برخوردار بود که در مواقع ضروری، برای اثبات حقانیت به کلمۀ ناموس قسم یاد میشد.

پس حالا چه شده که ناموس این مملکت را به صورت نیمه برهنه از تلویزیون‌های خود برای مردم به نمایش میگذارند؟!

افسوس بیشتر من به مسؤولینی است که دولت را اسلامی میخوانند، و خودشان را معتقد به شریعت اسلامی، اما این چیزها را میبینند و سکوت میکنند. گویا فراموش کردند، به زودی پس از اندی زندگی در این دنیای وانفسا، در پیشگاه خداند باید جوابگو باشند و در آنجا دیگر از مصئونیت خبری نیست. پس کمی به خود آیم و ببینیم که با دین و دنیا و آخرت خود چه میکنیم.

 و بیاندیشم که واقعاً عذاب آخرت خوفناک است. و وعدۀ الهی حق است.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/583






نظـرات كـاربران
1.
شما اگر خودت مسلمان بودید این خانمـ و رقصش را نگاه نمیکردی خودش یک نوع گناه هست. شما نمی توانید برای کسی جهنمـ و بهشت انتخاب کنید این خودت آدمـ‌هـا هستند که راهی را برای خودشان انتخاب میکنند. اگر خدا میخواست همه‌ی ما بهشتی باشیمـ پس جهنمی وجود نداشت و همچنین آخرتی. شما بهتر است غیرت خودتان را برای خواهر و مادر خود داشته باشید و راه بهشت خود را درست بروید و نگاه کردن به این نوع فیلمـ‌هـا خودشان راه جهنمـ برای آدمهایی مثل شماست...
2.
شما که خودتان را خبرنگار میدانید خصوصیات یک خبرنگار چیست؟ این که کاملـا بیطرف باشد و اگر انتقادی همـ میکند از روی تعصب دینی و مذهبی نباشد؛ در حالی که شما در یک روزنامه و در عین حال در یک صفحه‌ی اجتماعی مطلب مینویسد باید طوری بیان کنید که مخاطبتان تمامـ مردمـ اجتماع باشند نه یک گروه خاص. مردمـ هستند که تصمیمـ میگیرند که چگونه با یک هنرمند رفتار کنند. با گوش دادن به کارهایشان و تشویق آنها به انجامـ کارهای بیشتر هنری نه شما! شما همـ اگر میخواهید یک ژورنالیست واقعی باقی بمانید و بیشرفت کنید باید طرز فکرتان را برای خودتان نگه داشتن و مطلب و نوشته‌هـایتان را برای مردمـ جامعه بنویسید.
3.
به شما هیچ ربطی ندارد. این هنرمند هست و مردمـ دوسش دارند و از نظر خیلی از ما مردمـ کار بدی نکرده است, دست یک بزرگ را بوسیدن به نظر ما احترامـ هست و کار بدی همـ نیست
4.
متاسفانه تا حالـا هر چی باعث بد بختی و تفرقه بین ما مردمـ افغانستان شده است أشخاص‌هـای به ظاهر زاهد و خداجو و در باطن ادمـ پست و تفرقه انداز كه كه با این طور مزخرفات میخواهد تفرقه بیندازد و میخواهد یك هنر مند محبوب را بد نامـ كند، و تاحالـا مملكت ما از دست این طور أدما به تباهی كشیده شده است
5.
ehsan
6.
افسوس میکنمـ که وقت خویشرا به تماشا این صفحه افراط گرایان و اسلـامیست‌هـای بیفرهنگ، بیهویت و بیتمدن که بنامـ جهاد، دین و خداوند افغانستان را به گهواره تروزیزمـ و گوزستان آدمیت تبدیل کرده اند از دست دادمـ.
7.
به فکراین تاریک اندیشان هنر فقط کشتن وبستن است وهنرمندکسی است که درتاریکی مردمـ را فریب داده و به ترور اختناق وانفجار بپردازد. وآنرا اصل اسلـامی دانسته ومردمـ بیگناه را درتاریکی نگهداشته وازآنها مانند ابزار استفاده مینمایند.



*
*

*



نیز بخوانید

وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»


علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر


برگزاری کنفرانس بین‌المللی، خواست پاکستان برای مهاجران افغان


آغاز کار پروژه ذخیره سازی آب‌های فصلی در بامیان


ایران سالانه بیش از ۵۰۰ هزار ویزا برای مهاجرین افغان می کند


توزیع پول نقد برای خانواده های نیازمند در بدخشان


افزایش نیازمندان و کاهش بودجه سازمان ملل به افغانستان


وعده افزایش کمک های بنیاد بیلگیتس به هلال احمر افغانستان


پرداخت حقوق پنج ماهه خانواده‌های شهدا و معلولین


مشکلات ناشنوایان کشور با حکومت طالبان شریک شد


آغاز قرضه‌دهی به آموزگاران ۲۱ ولایت افغانستان


تصویر برداری از موجودات زنده در هرات ممنوع شد


بازسازی شاهراه سالنگ قبل از زمستان تکمیل خواهد شد


بازداشت ۴۹ پناهجوی افغان در ترکیه


بازگشت ۲.۲ میلیون مهاجر افغان از پاکستان و ایران


چیونینگ به دانشجویان افغان بورسیه می دهد


احتمال بارندگی و جاری‌شدن سیلاب در ۲۳ ولایت کشور


آغاز تبادل زندانیان میان افغانستان و ایران


آغاز کمپاین جلوگیری از حمل سلاح در لغمان


احتمال بارش باران و سیلاب در کابل و بخش‌های از کشور


تأکید طالبان بر اهمیت مقابله مشترک با تهدیدات تغییرات اقلیمی


آغاز توزیع کمک غذایی برای متضررین حوادث طبیعی


آغاز کار کشت زعفران ، پنبه و کنجد به جای خشخاش


روند اخراج پناهجویان افغان از ترکیه ادامه دارد


مشخص شدن اخذ امتحانات سالانه مکاتب در مناطق سردسیر کشور





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»

رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش

دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان

امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند

واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه

افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار

علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر

امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند

۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد

بازیکنان جوان رئال در رادار تیم های انگلیسی

خوش‌آمد گویی امیرخان متقی به سفیر جدید ازبکستان

کمک امریکا قطع شود، اوکراین شکست می‌خورد

برگزاری کنفرانس بین‌المللی، خواست پاکستان برای مهاجران افغان

روسیه کاملا حق دفاع از خود را دارد

رایزنی تلیفونی امیر کویت و ترامپ

عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در سطح بالا

آغاز کار پروژه ذخیره سازی آب‌های فصلی در بامیان

برگزاری رزمایش مشترک نظامی پاکستان و چین

خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو

ترمیم بیش از 100عراده وسایل نظامی توسط طالبان

ایران سالانه بیش از ۵۰۰ هزار ویزا برای مهاجرین افغان می کند

با علم دنیا و آخرت انسان ساخته می‌شود

توقف آلمان و هالند در درلیگ اروپا

پاکستان خواستار منع فعالیت‌های خصمانه از خاک افغانستان شد

فروش ۴۰ هزار قیراط زمرد طی سال جاری


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.